ABYSS SUPER PILE COL. 280 EVERGREEN

Fantastiske Abyss håndklær laget av 100% langfibret Giza egyptisk bomull.
Den beste kvaliteten vi kan tilby.


NOK 149,-

ABYSS SUPER PILE COL. 280 EVERGREEN

Dette er vår favoritt og du kan velge mellom mange lekre farger. Håndklærne er myke og absorberer vann helt fantastisk hvis du vasker og behandler dem riktig. 


Abyss håndklærne blir produsert i Portugal av Habicecor Celso De Lemos. I Portugal har de lange tradisjoner med tekstilindustri og er kjent for sine flotte kvaliteter. Måten håndklærne er vevd på gjør at de er ekstremt absorberende, loer lite og har stor slitestyrke. Abyss er et håndkle du har lenge. Håndklærne har avrundede hjørner og er kantet med bomullsbånd på alle kanter noe som gjør dem ekstra lekre og slitesterke.


Abyss håndklærne stykkfarges etter at de er sydd slik at selve håndkleet, kantbåndet og etiketten har samme farge, de er også forhåndskrympet så størrelsen du kjøper forblir den samme.

I USA ble Abyss håndklærne testet sammen med 5 andre luksusmerker og vasket 50 ganger og resultatet av testen ble følgende: Abyss ble det eneste håndkleet som etter 50 vask ikke viste noen tegn til slitasje, var fortsatt like fargesterk, ble bare bedre til å absorbere vann og var 20% bedre til å absorbere vann enn nr. 2 i testen.


Vask av Abyss-håndklær:

Følg vaskeanvisningen – tørk helst tørketrommel bruk medium varme – høy varme vil redusere kvaliteten over tid og slite unødvendig på håndklærne. Hvis du vasker håndklærne riktig øker du levetiden, husk på å aldri bruke vaskemiddel med blekemiddel. Vær forsiktig med ansiktskremer og salver, de kan inneholde blekemidler som kan gjøre at det oppstår blekede flekker på håndklærne – det er ikke en reklamasjon hvis slike blekede flekker oppstår. Ikke bruk skyllemidler – den legger seg som en hinne på bomullsfibrene og gjør at bomullen ikke klarer å absorbere vann slik de er ment å gjøre.

Hvis det oppstår enkelte løse tråder er det bare å klippe dem av.

Vask håndklær for seg – ikke vask sammen med jeans, bh eller andre plagg som kan hekte seg fast i frotteen og trekke ut tråder. Vask hvite og farget hfor seg.