Fru Lyng Dundyne MEDIUM kval.13+

Fru Lyng dundyne 4x7 ruter medium
bæreevne 13+ fylt med 100% dun


NOK 5999,-9999,00

Fru Lyng Dundyne MEDIUM kval.13+

Med bæreevne 13+ er dette en produktserie av dyner i fantastisk kvalitet. Trekket gir umiddelbart en god følelse og er fylt med store og fine gåsedun i topp kvalitet, her finner du garantert en dyne som passer perfekt til deg i kjent Fru Lyng kvalitet.


Å velge riktig dyne og pute kan være avgjørende for en god natts søvn. Fru Lyng har eksistert i over 100 år og vi har derfor lang erfaring og meget god kunnskap om dundyner og dunputer. Ønsker du høy kvalitet og komfort hjelper vi deg gjerne med å finne dundynen og dunputen som passer for deg og ditt behov.


Garanti:

Vi garanterer at våre dundyner og dunputer er merket etter de EU regler som gjelder for bland annet dunprosent, opprinnelsesland og dunklasse.

Våre dunkvaliteter gir optimal isolasjon og fuktregulering noe som er avgjørende for hvor komfortabelt man har det når man sover. Med riktig og fornuftig vedlikehold etter våre anbefalinger garanterer vi at våre dundyner gir deg eksklusiv komfort år etter år.

 

Viste du at:

Fru Lyng dundyner og dunputer er produsert på Mysen – en liten time fra Oslo

Vi tilbringer 1/3 av livet sovende og søvnkvaliteten er avgjørende for din energi, din arbeidskvalitet, ditt utseende og dine kroppsfunksjoner

Søvnkvaliteten er avhengig av riktig temperatur og fuktighetsnivå og dun bidrar gjennom sine «pustende» egenskaper til å regulere fuktigheten under dynen. Isolasjon og fuktregulering blir bedre jo høyere dunkvalitet du velger


Våre sertifikater:

Dundyner og dunputer er sertifisert i rekke strenge ordninger:

Økotex 100 Klasse 1

En ordning som løpende kontrollerer at produktene ikke inneholder skadelige kjemiske stoffer. Klasse 1 betyr at produktene også trygt kan benyttes kroppsnært og av barn under 3 år.

Downpass 

En ordning som dokumenterer og garanterer en etisk dyrevelferd og som sprer dunen helt til gården gjessene kommer fra

Asthma Allergy Nordic

Produktene anbefales av Norges Astma -og Allergiforbund

Nomite

Dokumenterer at dun er det beste materialet som husstøvallergikere kan sove i

Downafresh

En ordning hvor dunene kontrolleres regelmessig etter EU’s hygieneregler


Her er noen tips til hvordan du kan forlenge levetiden på dundynen og puten din:


*Bør ristes hver morgen. Da er det mye hyggeligere å legge seg på kvelden igjen og man bevarer dunens spenst bedre.


*Forleng levetiden på puten, bruk beskyttelsestrekk som kan vaskes på 60 grader


*Dynene bør luftes med jevne mellomrom, unngå direkte sollys som kan skade trekket. Kalde vinterdager er supre for lufting av dundyner og puter.


*Bruk posen som fulgte med til lagring av din dundyne eller dunpute slik at den får puste. Du skal aldri lagre dem i plast eller annet syntetisk materiale som ikke puster.


Dundyner og puter er laget av naturlige materialer og kan selvfølgelig vaskes i maskin, her er noen vaskeråd for best resultat:


*Vaskes på 60 grader


*Bruk vaskemidler uten enzymer, f.eks Milo, bruk en liten mengde. 


*Skyllemiddel er ikke nødvendig